ძებნა
KA
Menu Close

Chateau Fondarzac White - Maison De Luze

მწარმოებელი: Maison De Luze
A crystalline straw yellow colour in the glass. When shaken, the pleasant floral nose offers acacia, tropical fruit and very ripe pomelo aromas. Very fresh on the palate, with a lovely unctuous, crisp body, delicate aromas (citrus fruit) and a delightfully spirited finish.
სპეციფიკაცია
Wine
ტიპი თეთრი მშრალი
ქვეყანა საფრანგეთი
რეგიონი Bordeaux
რეიტინგი 3.9
ყურძნის სახეობა 80% Sauvignon Blanc, 20% Semillon
მოცულობა 750ml
ალკოჰოლი 12%
39,00 ₾
h i
ამ პროდუქტთან ერთად ასევე ყიდულობენ

Prunotto Bansella Nizza - Prunotto

ძლიერი, ადვილად მოსავლელი ყურძენი ბარბერა (Barbera) ცნობილია, როგორც სხვადასხვა რეგიონთან სწრაფად შეგუებადი ჯიში. ჩვეულებრივ, მუქი ლალისფერი, დაბალტანინიანი და მაღალმჟავიანია.
92
JS
3.9
R
82,00 ₾ 57,40 ₾

Prunotto Costamiole Nizza - Prunotto

ღვინის გემო იდეალურად დაბალანსებულია, შესანიშნავი სტრუქტურითა და რბილი ხავერდოვანი ტანინებით. მწიფე ხილის ნოტების ხანგრძლივი დარჩენილი გემოთი.
92
JS
4.4
R
149,00 ₾ 104,30 ₾

Amarone Della Valpolicella - Fattori

ყურძენს მსუბუქად აშრობენ კარგად ვენტილირებად ოთახებში დაახლოებით 4-5 თვის განმავლობაში, რის შედეგადაც ხდება მისი გემოს, სიტკბოსა და ფერის კონცენტრირება. ზამთარში ყურძენს ჭყლეტენ, ფერმენტაცია იწყება ნატურალური საფუვრით, შემდეგ კი ტკბილს ასხამენ მუხის 500-1000 ლიტრიან კასრებში ფერმენტაციის დასასრულებლად. ღვინო ხის კასრებში 30-36 თვის განმავლობაში, ჩამოსხმამდე მწიფდება.
4.4
R
266,00 ₾ 186,20 ₾

Amarone Della Valpolicella Col de la Bastia - Fattori

ყუთებში მოკრეფილი ყურძენი რჩება "ფრუტაიოში" დეკემბერ/იანვრამდე. წყლის დაკარგვა გაშრობის პერიოდის გამო ხელს უწყობს ყურძნის ყველა ნივთიერების კონცენტრაციას. დუღილი და მაცერაცია ხდება ფოლადის პატარა როფებში; შემდეგ, მუხის 500/1000 ლიტრიან კასრებში ახალ ღვინოს ტოვებენ 18-24 თვის განმავლობაში.
4.3
R
195,00 ₾ 136,50 ₾