ვინია დი გაბრი (Vigna di Gabri) კაშკაშა ჩალისფერ-მოყვითალოა მომწვანო ანარეკლებით. ბუკეტი ინტენსიური და კომპლექსურია, ციტრუსოვანი და ტროპიკული არომატებიდან დაწყებული ყვავილოვანი ნოტებით და არომატული ბალახეულის სასიამოვნო ნიუანსებით დამთავრებული. გემო - ცოცხალი, ეფინება სასიამოვნო პიკანტურობით, რაც ახანგრძლივებს მის მდგრადობას. დახვეწილი და ელეგანტური თეთრი ღვინო, დამაინტრიგებელი პერსონალურობით და გასაოცარი ხანგრძლივობით.
ან ელეგანტურ შარდონეს აწარმოებენ ბოკა დი ლუპოს მამულში, აპულიის მურგიას რეგიონში. ამ რეგიონის გამორჩეული მახასიათებელია მისი „პიეტრა“. სიტყვა "მურგიას" ეტიმოლოგია აღნიშნავს ბასრ ქვას ან კლდეს და კონკრეტულ მინიშნებას აკეთებს მშრალი ქვის კედლებზე, რომლებითაც გარშემორტყმულია ეს ზონა. "პიეტრაბიანკა", ასევე, აღნიშნავს ქვებს, რომლებსაც სოფლის ფერმერები ამსხვრევდნენ მინდვრების ხვნისას. ამ ქვების დამსხვრევამ და ნიადაგში შერევამ განაპირობა იქ მოყვანილი ღვინოების გემოს გაძლიერება. მდიდარი, კომპლექსური და, ამავე დროს, სუფთა და სასიამოვნო, პიეტრაბიანკა ახდენს იმის დემონსტრირებას, რომ აპულია, ასევე, შესანიშნავი თეთრი ღვინოების რეგიონია.
Winkl არის წვნიანი, დელიკატური ხილის, მინერალური Sauvignon Blanc, რომელიც იწარმოება როგორც ჯიშური ღვინო 1956 წლიდან. Terlano DOC-ის რაიონში ეს ყურძნის ჯიში დიდი ხანია იზრდება შესანიშნავი შედეგებით უძველეს ვენახებში. გარგარის, მანდარინისა და ვნების ნაყოფის მწიფე ხილის არომატები შერწყმულია ბუჩქის, ბუჩქის და პიტნის ელემენტებთან.
On opening, the first aroma is mineral with hints of flint. After aeration, the wine opens with more lemony, slightly floral notes (jasmine). The palate is fresh, well balanced with a slight sweetness which gives it a roundness. A nice tension at the finish brings minerality and length. Food and wine pairing: aperitif, white fish (lemon sauce) and cheese (fresh goat cheese).
ღვინო არაჩვეულებრივი ოქროსფერ-ჩალისფერია. მისი სასიამოვნო ხილის არომატი მძლავრი და ხანგრძლივია, ნესვის გამოხატული ელფერით. ხასიათდება მშრალი, რბილი, დაბალანსებული და ხანგრძლივი გემოთი.