ძლიერი, ადვილად მოსავლელი ყურძენი ბარბერა (Barbera) ცნობილია, როგორც სხვადასხვა რეგიონთან სწრაფად შეგუებადი ჯიში. ჩვეულებრივ, მუქი ლალისფერი, დაბალტანინიანი და მაღალმჟავიანია.
Nimble red and blue berries, spices and plums, followed by a juicy, medium-bodied palate that’s full of immediate appeal. Enjoy the fling of elegant berries and flowers, rounded by firm, fresh tannins.
Mosesco is ruby red in color with purple hues. The nose is youthful and grapey with fresh floral and fruit aromas of cherries, pears and peaches. Its full palate is balanced with an excellent typicity and an elegant almond finish.
სოვრანა (Sovrana) გამოხატავს თავის საუკეთესოს საგულდაგულო რაფინირების შემდეგ, რასაც ჰარმონიაში მოჰყავს ერთმანეთთან სურნელება და გემოს სიმკვეთრე და ინტენსიურობა.
არომატული, ბუნებრივი მწვანილეულის გემო და პიკანტურობა დომინირებს ამ ღვინის გამომაცოცხლებელ სურნელში. ზემო მაიპოს ხეობის ტიპიური ნოტები გამორჩეულს ხდიან ამ ნაზავს თამბაქოს, მიწისა და მინერალური ნიუანსებით.
რიპასო (Ripasso) მზადდება ტრადიციული მეთოდით, რომლის დროსაც ვალპოლიჩელას (Valpolicella) ექვემდებარება განმეორებით მაცერაციას ამარონის ყურძნის ჩირის ექსტრაქტზე. ღვინო 18 თვის განმავლობაში ძველდება 500/1000 ლ მუხის კასრში.