ბრამიტოს აწარმოებენ ვენახებიდან, რომლებიც გარს აკრავს შუა საუკუნეების ციხესიმაგრეს კასტელო დელა სალაში. ერთ-ერთი ჯიში, რომელიც ამ ტერუარში ხარობს, შარდონეა. ვენახები გაშენებულია ნამარხი ქანებით მდიდარ ნიადაგებზე თიხის ძარღვებით, რომლებიც ღვინოს მინერალურობასა და ელეგანტურობას ანიჭებს.
მაგდალა არის ხმელთაშუა ზღვის ფორთოხლის ლიქიორი, რომელიც მზადდება ყურძნის კონიაკში ფორთოხლის ქერქის გაჟღენთვით, რომელიც საგულდაგულოდ არის გამოხდილი. ძველ მუხის კასრებში დაძველება წარმოქმნის არომატულ ელექსირს, აბრეშუმისებრ ტექსტურას და განსაკუთრებულ ელეგანტურობას. ამ გლუვი, დახვეწილი ლიქიორის რეცეპტი დღემდე რჩება კარგად შენახულ საიდუმლოდ, რომელსაც მჭიდროდ იცავს ჩვენი ოსტატი დისტილატორი.
მაყვლის მძაფრ, პიკანტურ, ხავერდოვან არომატს თან სდევს წვნიანი შავი ხილის გემო, კიდევ უფრო მძაფრი ალუბლის ნოტებით და მწვანილეულის ოდნავ შესამჩნევი ნოტებით. ყოველივე ამას ემატება ზომიერი ტანინები და ხანგრძლივად დატოვებული პიკანტური გემო.
მაყვლის, შავი და წითელი მოცხარის, ქლიავის, შავი ძირტკბილასა და თამბაქოს მშვენიერი არომატები. შავი ძირტკბილას, ალუბლის, ქლიავის ჯემის, ტოსტის, მუხისა და კედრის შერწყმული შრეები. კარგად დაბალანსებულია ელასტიური ტექსტურით და ხანგრძლივად ტოვებს გემოს.
Explosive notes of red and black fruit, fig preserve, hints of toast, Arabica coffee, toffee, spices, menthol and a dash of violets. Good acidity and long finish.
ღვინის გამომაცოცხლებელი ხილის გემო, რომელიც მიმზიდველია ხილისა და სანელებლების შერწყმული ნოტების სიღრმის წყალობით . მდგრადი გემო, რომელსაც ღვინო ტოვებს, შეიცავს მინერალებისა და კვამლის ნიუანსებს.
Loading more products ...