The winemaking process for the 2019 Collector's Cabernet Sauvignon is a testament to our commitment to quality. On October 11th, the specific block of Clone 2 Cabernet Sauvignon was carefully harvested from the estate vineyard. The grapes were gently crushed and gravity-fed into a small stainless-steel, temperature-controlled tank. Following a three-day cold soak, daily pump-overs were performed to achieve the desired flavors and extraction. After 10 days on skins, the wine was drained to finish the barrel's primary fermentation and malolactic fermentation. After secondary fermentation, the wines were racked to 100% new French oak and aged 20 months before bottling.
The 2021 ARTEMIS Cabernet Sauvignon offers inviting aromas of boysenberry, plum, currant, chocolate and baking spice. The rich and creamy entrance leads to a fresh and flavorful mid-palate. The wine is full-bodied with rich fruit flavors and integrated tannins that are persistent and plush.
ემბლემატური ღვინო Castello Nipozzano-დან, ისტორიული ფრესკობალდის მამულიდან ფლორენციიდან ჩრდილო-აღმოსავლეთით რამდენიმე კილომეტრში, Nipozzano Riserva არის ტოსკანური მეღვინეობის ტრადიციის და ტერუარის განუყოფელი კავშირის სიმბოლო.
შეფუთვაში შედის 1 ბოთლი Nipozzano Riserva, 1 ბოთლი Nipozzano Vecchie Viti და 1 ბოთლი Nipozzano Montesodi.
ლუჩე (Luce) არის პირველი ღვინო, რომელიც მომზადებული იქნა მონტალჩინოში, სანჯოვეზესა და მერლოს კუპაჟისგან. შესანიშნავი ჰარმონია სანჯიოვეზეს სტრუქტურასა და ელეგანტურობას და მერლოს სიმრგვალესა და სირბილეს შორის. ლუჩე მამულის საკულტო ღვინოა, რომელსაც ძალუძს, წლიდან წლამდე, ჩვენი მიწების ორიგინალური ინტერპრეტაციის გამოხატვა.
ტინიანელო პირველი სანჯიოვეზე იყო, რომელიც ბარიკებში დააძველეს - პირველი თანამედროვე წითელი ღვინო, არატრადიციულ ჯიშებთან (კონკრეტულად კაბერნესთან) შერეული და, ასევე, ერთ-ერთი პირველი წითელი ღვინო კიანტი კლასიკოს რეგიონში, სადაც თეთრ ყურძენს არ იყენებდნენ. ტინიანელო საკვანძო მოვლენას წარმოადგენს. მზადდება სანჯიოვეზეს, კაბერნე სოვიონიონისა და კაბერნე ფრანკისგან.