ლალისფერი ფრაგორე გვთავაზობს ექსტენსიურ და ღრმა თაიგულს ველური მაყვლისა და ტყის საფარის ნოტებით, რომლებიც შერწყმულია ბალზამის, მინერალურ (კაჟი) და თამბაქოს ნიუანსებთან. მისი კომპლექსურობისა და ტანინებიანი სტრუქტურის გამო, მის შესანიშნავი მდგრადობასთან ერთად, კონტრადა მონტელაგუარდიას ეს ვენახი ვულკანური ენერგიის ჭეშმარიტი გამოხატულებაა.
The Don Miguel Vineyard Named after the late patriarch of the Torres family, this sustainable vineyard is located in the Green Valley — the coolest, foggiest region of the Russian River Valley, only ten miles from the Pacific. The European-style high density of over 2,000 vines per acre provides low yields and requires intensive labor; but the vines live longer and the grapes acquire better balance and greater concentration, as well as more elegance and finesse than with the traditional low density.
Grans Muralles is the first example of a passion project started in the early 1980s to recover ancestral Catalan varieties that had fallen into oblivion. The Garró and Querol varieties are true oenological treasures that were grown by our forebears. Together with Cariñena, Garnacha, and Monastrell, they embody the spirit of this unique wine. What makes this wine so extraordinary, however, is not only these indigenous varieties but the influence of the vineyard’s singular slate and granite soils. The final result is a sublime, balanced wine with an unmistakable identity, which brings to mind authentic, austere, and time-honoured ancestral winemaking.
With the exception of the 2011 vintage, each year since 1997 we have released the iconic Oracle Shiraz. Crafted from old vine fruit grown along the Golden Hillside in Leasingham, it continues to display the opulence, regional character and varietal power the valley is so renown for.
ღვინოს სკალა კოელის (Scala Coeli) (რაც ლათინურად ნიშნავს "კიბეს სამოთხისკენ") სახელი დაერქვა სანტა მარია სკალა კოელის მონასტრის საპატივცემულოდ, რომელიც საყოველთაოდ ცნობილია კარტეზას მონასტრის სახელით - ადგილი, სადაც კართუსი ბერები ცხოვრობდნენ სიჩუმესა და ლოცვაში. დამზადებულია წლის საუკეთესო მეღვინეობაში, უცხოური ჯიშებიდან ალენტეჯოს ჯიშებამდე, იგი პირველად 2005 წელს იქნა წარმოებული.