ანტინორის ოჯახის ისტორიული ლეიბლი, დაწყებული 2011 წლის მარკიზ ანტონორის (Marchese Antinori) მოსავლიდან, იწარმოება ექსკლუზიურად ტინიანელოს ვენახის ყურძნისგან. ღვინო მზადდება თითქმის მთლიანად სანჯიოვეზესგან სხვა დამატებითი ჯიშების მცირე წილის შერევით. ღვინო, რომელიც სრულყოფილად გამოხატავს ამ მხარეში მოყვანილი სანჯიოვეზეს ყურძნის ხარისხსა და ელეგანტურობას.
Fragrant and inviting, this Sauvignon Blanc offers aromas of mango, gooseberries, white peach, and pineapple, with a touch of orange blossoms and straw. This wine is bright with a refreshing mouthfeel, mineral and citrus notes, and a touch of grapefruit and grass on the vibrant finish.
This Morca Garnacha has an opaque purple color in the glass with lush but precise aromas of crushed black fruit and plums on the nose, framed by cedar wood and spices. Firmly structured, rich, polished with ripe and supple tannic backbone. This is super ripe and intoxicating, in the style of a (Spanish) Amarone.
ულამაზესი უნივერსალური ღვინო არომატულად მოგვაგონებს ეგზოტიკურ ხილს და ვაშლს, საფუარის ნაზი ნოტით. გემოზე ის არსებითია და კარგი მატარებლით, გრძელი დასრულება სრულდება ახლად და ჰარმონიულად.
Badia a Passignano Gran Selezione იწარმოება ექსკლუზიურად სანჯიოვეზეს საუკეთესო ყურძნისგან. ყურძენი იკრიფება იგივე დასახელების ვენახიდან, რომელიც მდებარეობს კიანტი კლასიკოს რეგიონის შუაგულში. რეგიონს აფასებენ 1000წლიდან მისი გამორჩეული ღვინის წარმოების გამო. ვენახები იზრდება ზღვის დონიდან დაახლოებით 300 მეტრის სიმაღლეზე, კირქვითა და თიხით მდიდარ ნიადაგებზე. ღვინო დაძველებულია ისტორიულ სარდაფებში, პასინიანოს ბადიას (სააბატოს) ქვეშ, რომელიც მე-10 საუკუნით თარიღდება.
ღვინო იხსნება გვირილას, ხრაშუნა ვაშლის, ლიმონის ქერქისა და ბრიოშის ნოტებით. მისი არაჩვულებრივი გემო თავისთავად ქმნის მეორე ჭიქის დალევის სურვილს. მსხლის, კომშისა და სველი კურკების არომატები ავლენს კომპლექსურობის სრულ სპექტრს, რომელსაც ვიღებთ ფოსის ველზე მდებარე ჩვენი მამულიდან.