Our Lunare is an opulent and elegant wine. Its extremely complex aromas and powerful structure combine to create an overall impression of harmony in a highly quaffable wine.
სხვადასხვა Premier Cru ვენახების ნაზავი ჯოზეფ დრუენის ადგილსამყოფელიდან შაბლისში (Roncières, Mont de Milieu, Montée de Tonnerre, Moireins). ისინი განლაგებულია მდინარე სერეინის ორივე ნაპირას. მოსავლის აღება და ვინიფიკაცია ცალ-ცალკე ხდება, შემდეგ კი ერთად გროვდება. შედეგი - ჰარმონიული მთლიანობა, სადაც თითოეულ ღვინოს საკუთარი იდენტობა მოაქვს. კიმერიჯის კირქვა შეიცავს მოთეთრო ხსნარში გაბნეულ მილიონობით პატარა ზღვიურ ქვას, რომელიც, შესაძლოა, ოდესღაც ზღვის ფსკერზე იყო... ასობით მილიონი წლის წინ. ეს ზღვიური წარმოშობა შაბლის ღვინოებს უნიკალურ გემოს ანიჭებს. ვაზის საშუალო ასაკია 29 წელი.
ყურძენს მსუბუქად აშრობენ კარგად ვენტილირებად ოთახებში დაახლოებით 4-5 თვის განმავლობაში, რის შედეგადაც ხდება მისი გემოს, სიტკბოსა და ფერის კონცენტრირება. ზამთარში ყურძენს ჭყლეტენ, ფერმენტაცია იწყება ნატურალური საფუვრით, შემდეგ კი ტკბილს ასხამენ მუხის 500-1000 ლიტრიან კასრებში ფერმენტაციის დასასრულებლად. ღვინო ხის კასრებში 30-36 თვის განმავლობაში, ჩამოსხმამდე მწიფდება.
დამზადებულია მსოფლიოში უნიკალური ყურძნის ჯიშის ალბაროსასგან. ეს არის ნებიოლოსა და ბარბერას 1930-იანი წლების ჰიბრიდი, რომელიც შექმნილი პროფესორ დალმასოს მიერ. Bricco Colma წარმოადგენს ორი ისტორიული ვაზის ჯიშის კომბინაციას, რომელიც გამოხატავს კენკრის არაჩვეულებრივ სიახლესა და არომატულ თვისებებს.
Largest producer of Chablis, thanks to the power of the co-op, Chablisienne is also recognized as one of the highest quality in the world. The Grande Cuvée is a blend of plots from different Premier Cru appellation areas. It offers a lively and fresh attack, notes of green apple and white flowers, all in a full texture while remaining digestible. On the finish, we love the touch of minerality imbued with its native terroir. Enjoy with seafood vol-aux-vents, coquilles St. Jacques or soft cheeses.