რიპასო (Ripasso) მზადდება ტრადიციული მეთოდით, რომლის დროსაც ვალპოლიჩელას (Valpolicella) ექვემდებარება განმეორებით მაცერაციას ამარონის ყურძნის ჩირის ექსტრაქტზე. ღვინო 18 თვის განმავლობაში ძველდება 500/1000 ლ მუხის კასრში.
მუქი წითელი ფერის და დატვირთული. გამოირჩევა მწიფე შავი ხილის ნოტებით, შავი ქლიავის კურკის, შავი შოკოლადისა და შავი კაკაოს, ქერქისა და ტყავის ნიუანსებით. მაღალი ხარისხის კასრების ნოტები სრულადაა შერწყმული, მაგრამ არასოდეს უკარგავს ღვინოს ხილის ხასიათს. გემოზე სტრუქტურა გასაოცარია, ტანინებით კარგად წარმოდგენილი, ელეგანტური და ჰარმონიული, რაც ხელს უწყობს გემოს აბრეშუმისებურ შეგრძნებას.
Unoaked wine with pure red fruit aromas and floral notes of rock rose and Mediterranean bush vegetation. On the palate, defined flavours of wild fruits stand out with some herbaceous notes where fennel punctuates (quite typical in Vesuvio wines).
ვილა ანტინორი, ანტინორის ოჯახის საფირმო ღვინო, პირველად 1928 წელს დაამზადა მარკიზ ნიკოლო ანტინორიმ, პიერო ანტინორის მამამ; განსაკუთრებული ღვინო, რომელიც, როგორც არცერთი სხვა, საუკეთესოდ წარმოადგენს ოჯახის ისტორიას, იდენტობასა და მარადიულობას. "ვილა ანტინორი არის სისხლით ტოსკანური წითელი, რომლის ყურძენი იზრდება, მწიფდება და იკრიფება ჩვენი ტოსკანური მამულებიდან, რის შემდეგაც ექვემდებარება ფერმენტირებასა და დაძველებას ანტინორის ოჯახის მამულებში". პიერო ანტინორი.
The vineyards of Garnacha planted on soils of slate -llicorella-, Cariñena vineyards grow on clay soils and Syrah vineyards located on limestone soils to obtain this complex wine after 12 months of maturing in French oak barrels.